Skip to content
Levering 1 - 4 dage
Hudpleje og makeup med omtanke - skønne mærker - Find dine favoritter her
0
Your cart is empty. Go to Shop
Hudpleje med omtanke - skønne mærker - Find dine favoritter her
Cart
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

Vi giver dig en god tryghed

NÅR DU HANDLER HOS BLIVSKØN.DK

Nedenfor angiver vi nogle af de mange gode grunde til at du både får tryghed og fordele ved at handle med os.

Hos Blivskøn.dk vægter vi altid højt, at du som kunde er tilfreds med vores produkter og vores service. Derfor har vi en række kundefordele som sikrer, at du som kunde altid kan føle dig tryg, når du handler hos Blivskøn.dk

 • Gratis fragt
  Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer på 599 DKK eller over i Danmark.
 • Hurtig levering
  Modtager vi din bestilling inden klokken 12 på en hverdag, vil det bestilte blive afsendt samme dag på næsten alle vores varer. Nogle varer vil dog blive afsendt næste hverdag.
 • Dansk Butik
  Vi er en dansk webshop, og din ordre bliver sendt med hurtig levering fra Danmark. Du er endvidere dækket af den danske købelov, hvorfor du kan være tryg ved, at vi sælger ægte varer.
 • Lagerstatus
  Vi fører lagerstatus, der viser hvilke varer vi har på lager. Dermed er du sikret en effektiv levering på vores lagervarer.
 • Underlagt dansk lovgivning for maksimal forbrugertryghed.
 • Ingen ekstra told gebyrer – Når du handler hos Blivskøn.dk, kan du være sikker på, at den pris du bliver præsenteret for, også er den pris du skal betale. Vi tillægger INGEN ekstra toldgebyrer, da vi er en danskejet webshop.
 • 2-års reklamationsret – Vi giver dig 2 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder alle fabrikationsfejl og mangler. Læs mere om vores reklamationsret her (Det gælder dog ikke almindeligt slid). Vi er altid klar til at hjælpe dig videre, så vi sammen kan finde en løsning.
 • Dine muligheder for at klage – Vi bestræber os altid på, at du som kunde er tilfreds med vores produkter og service. Er du utilfreds, anbefaler vi altid, at du hurtigt muligt henvender dig i vores kundeservice, så vi sammen kan finde en løsning. Ønsker du at klage over en vare, du har købt hos os, og vi ikke kan finde en løsning sammen, kan du sende klagen videre til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning.