Skip to content

Forside/ Om os

Tankerne bag Blivskøn.dk

Om os – Hos Blivskøn.dk kan du altid finde et stort udvalg af særligt udvalgte hudplejeprodukter med omtanke for din huds sundhed og pleje. Blivskøn er et ungt firma, der er født ud af en passion for lækre hudplejeprodukter, hvor høj kvalitet vægtes.

Vi formidler om naturlig hudpleje og guider til, hvordan man kan passe på sig selv og sin hud. Vi tror på, at kilden til skønhed ligger i naturen. Derfor kan du finde mærker af hudpleje og kosmetik baseret på naturlige ingredienser. Vi leder altid efter gode produkter med fokus på naturlige ingredienser, og du vil løbende kunne finde nye, spændende mærker udvalgt specielt til dig.  Vores udvalgte produkter er afprøvede og baseret på personlige erfaringer. På vores blog kan du du finde inspiration til tendenser, få vejledning om produkter og ingredienser og meget mere.  Vi vil løbende tilføje nye og lækre produkter fra vores populære mærker. Vores kundeservice kan hjælpe dig med alt fra spørgsmål til produkter i vores webshop, levering, returnering eller hvordan du opretter en bestilling.

Vores mål og værdier

Vores mål er, at fokusere på kvalitet og effektivitet af produkterne, for at give dig en sund glødende hud og hjælpe dig med at skabe en god hudplejerutine.

Holistisk skønhed

Vægter produkter med naturlige ingredienser

Danskejet webshop

Produkter med fokus på naturlige ingredienser

Vi har et ønske om at give dig produkter af høj kvalitet. Vi vægter derfor at forhandle mærker der har fokus på økologiske, veganske og naturlige ingredienser.

Produkter af høj kvalitet
Vegansk og baseret på naturlige ingredienser
Personlige erfaringer
om os
Holistisk skønhed
Vi lægger vægt på holistisk skønhed, hvilket afspejler sig i vores produkter og værdier. Nøgleordene er troværdighed, gennemsigtighed og ærlighed
Vores mål er, at fokusere på kvalitet og effektivitet af produkterne, for at give dig en sund glødende hud
Naturlige ingredienser
Vores mål er, at fokusere på kvalitet og effektivitet af produkterne, for at give dig en sund glødende hud
om os
Danskejet webshop
100% danskejet webshop. Hurtig levering – Leveringstid på kun 1-3 dage. Betal sikkert og nemt. Velkommen til vores lille skønhedsunivers – hudpleje med omtanke.