Skip to content
✓ Fri fragt v. køb for 599,-
Levering 1 - 4 dage
✓Afsendelse 1-2 hverdage - ✓ Fri fragt til pakkeshop v. køb for 599,- ✓ 30 dages fuld returret - ✓ Personlig vejledning Hudpleje og makeup - Find dine favoritter her
0
Your cart is empty. Go to Shop
Hudpleje med omtanke - skønne mærker - Find dine favoritter her
Cart
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

Sådan plejer du din hud om sommeren

peach beauty skincare facebook ads (1200 × 800px) (800 × 1200px)

Sådan plejer du din hud om  sommeren

HUSK SOLCREME 

For meget eksponering overfor solen, kan både medføre hudkræft og for tidlig aldring. Solcreme skal påføres hver dag inden du bevæger dig udenfor i solen. Det er en god ide at implementere solbeskyttelse som en fast del af dine hudplejerutiner om morgenen.

Sol og saltvand virker udtørrende på din hud. En tør hud klør, føles irriteret og mangler glød. Her får du tips til din huds velvære, og nogle gode råd til, hvilken hudpleje du skal vælge – så du kan få en smuk sommerhud.

Specielt solen, men også saltvand, virker udtørrende på huden og det kan ses ved både rødme, irritation og udtørring. For at komme problemet til livs, er det en god ide at eksfoliere med en kemisk eller mekanisk peeling, for at fjerne de døde hudceller og forkæle huden bagefter med aktive fugtgivende og plejende ingredienser.

Drik masser af vand

Drik masser af vand. Det har du sikkert hørt før, men ikke desto mindre gør vand underværker for din hud. Vand fugter huden indefra, og en hydreret og gennemfugtet hud er blød og mere strålende at se på. Du bør drikke omkring 2 liter vand dagligt. Du kan opleve, at dit behov for at drikke mere vand stiger på varme sommerdage.

Rens din hud grundigt

Foruden at drikke en masse vand så er det også vigtigt at rense ansigtet dagligt. Huden kan godt være rigtig udfordret om sommeren, selvom det er lidt sværere at se og mærke det. Og det er derfor, at du endelig ikke må springe plejen helt over.

Rens dit ansigt med en god ansigtsrens, så du får fjernet de døde hudceller, bakterier og rester af makeup. 

Din hud vil føles stimuleret og frisk efter en grundig rensning.

Giv din hud fugt

Efter din renserutine skal din hud have fugt og næring. Anvend en god ansigtscreme, der fugter i dybden. Påfør cremen i ansigtet og på halsen og massér cremen ind for at booste din blodcirkulation og dermed give dit ansigt ekstra glød.

Tips til at bevare din sommerkulør

Du kan undgå at den smukke sommerkulør forsvinder alt for hurtigt, ved at give huden masser af fugt og pleje.

Fugt og væske Det er vigtigt, at huden er gennemfugtet, hvis du vil bevare den brune farve. Når huden er tør, får den nemlig let et skællet, gråt udseende. Det betyder, at du skal huske at smøre dig løbende med en god bodylotion, efter du har opholdt dig i solen og fortsætte den gode vane, når solens stråler forsvinder. Husk også at drikke vand, så du også er gennemfugtet indefra.

 

Skrub dig brun igen 

Husk at bruge en god bodyscrub nogle gange om ugen. Så vil du opdage, at din sommerkulør bliver vækket til live igen. Huden bliver også bedre til at absorbere fugten fra din bodylotion – bruger du cremen på de døde hudceller, virker den nemlig ikke ret effektivt.