Kaffe i kosmetik: en energigivende ingrediens

Har din hud brug for en øjeblikkelig opfriskning? Effekter af kaffe i kosmetik

Kaffe i kosmetik og hudpleje produkter: en energigivende ingrediens

Kaffe er fyldt med antioxidanter, der bidrager til at opstramme huden og derved hjælpe med at reducere alderstegn, cellulitis og hævelse. Ved at eksfoliere huden med kaffe stimulerer du blodcirkulationen og tilfører huden en fornyet glød. 

Kaffens gode egenskaber:


Kaffe i kosmetik: en energigivende ingrediens

  • Anti-inflammatorisk 
  • Forhindre akne.
  • Reducerer forekomsten af ​​cellulite og strækmærker.
  • Øger blodgennemstrømningen, 
  • Virker opstrammende
  • Udglatter huden
  • Giver glød

En ansigtsscrub med kaffe – eksfolierer huden  og efterlader dig med en blød hud.

hudpleje produkter

Sådan fungerer kaffe som en naturlig eksfoliering til at eksfoliere døde hudceller

Det hjælper med at fjerne de døde hudceller fra hudens overflade og giver en frisk, glødende og jævn hud. Koffeinen  har antimikrobielle egenskaber, der hjælper med at beskytte huden mod bakterier og hjælper med at forhindre akne. Kaffescrub tilbyder mange  naturlige hudpleje fordele.

Koffein forbedrer blodgennemstrømningen og har fortrinlige anti-inflammatoriske egenskaber, som modvirker irritationer og hævelser – Kaffe indeholder koffein og antioxidanter, der hjælper med at genoprette hudens vitalitet. Derudover er det en skånsom eksfoliering, der fjerner de døde hudceller og åbner porerne op. Det stimulerer også cirkulationen og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket kan hjælpe med at reducere rødme og hævelse.

Coffee bodyscrub
ansigtsrens med kaffe

Kaffe ansigtsrens fra Grums

Grums raw espresso scrub og  ansigtsmaske er baseret på naturlige ingredienser, hvilket medfører en dyb, men skånsom, rensning af hudens overflade. Grums raw espresso face scrub er hypoallergen og indeholder ingen parabener, farvestoffer eller parfume, og indholdet af kaffegrums tilfører bl.a. produktet et højt indhold af antioxidanter.