Skip to content
✓ Fri fragt v. køb for 599,-
Levering 1 - 4 dage

Blivskøn Hudpleje og Makeup

✓Afsendelse 1-2 hverdage - ✓ Fri fragt til pakkeshop v. køb for 599,- ✓ 30 dages fuld returret - ✓ Personlig vejledning Hudpleje og makeup - Find dine favoritter her
0
Your cart is empty. Go to Shop
Hudpleje med omtanke - skønne mærker - Find dine favoritter her
Cart
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

Faceroller – ansigtsrulle

 

 

Mere glød til ansigtet? Så prøv vores Face Roller

Faceroller – ansigtsrulle – Med vores face roller kan du give dig selv en lækker ansigtsmassage, hvor du øger blodcirkulationen i ansigtet og dermed sikre dig en smuk og sund glød. En roller virker helt grundlæggende ved at stimulere ansigtet med let massage, hvilket er godt for både blodcirkulation og muskulaturen i ansigtet. Derudover kan facerollerens krystalsten have en  helende egenskab, der kan virke beroligende eller udrensende. 

Med en faceroller kan du reducere hævelser, opstramme huden og tilføre en fornyet glød til dit ansigt. En faceroller er nem og hurtig at bruge og den kølige sten føles skøn mod huden. Du kan bruge facerolleren i ansigtet og på halsen. Ved kontinuerlig brug vil du tilmed opleve en reduktion af fine linjer og rynker.

Formindsk urenheder og bumser

Faceroller – ansigtsrulle – Døjer du med urenheder, kan ansigtsmassage med en jade roller være fantastisk at prøve af, da den øgede blodcirkulation kan hjælpe huden med at komme af med affaldsstoffer, der kan bygge sig op over tid og føre til urenheder. 

Stres huden af

Du kan pleje dig selv og samtidig komme ned i gear. Når du bruger en faceroller til at  massere dit ansigt, afspænder du både muskulaturen og slapper af i ansigtet. Du reducerer hævelser og rødmen i ansigtet ved at stimulere lymfekirtlerne og blodcirkulationen. 

Ansigtsrulle glat eller med  tekstur ?

Hvis du synes, din hud er blevet lidt trist, så brug en massage rulle med tekstur for at sætte gang i blodgennemstrømningen og give huden fornyet glød. Du vil kunne se en forskel allerede efter første behandling. Ved jævnlig brug af denne type skin roller vil du desuden opleve en positiv effekt på og reduktion af ar, rynker og fine linjer. Er du plaget af pigmentforandringer kan den også hjælpe til at mindske farveforandringerne.

En rulle til ansigtet med glatte sten er især god til at reducere hævelser. De naturlige sten og krystaller har en let kølende effekt, der er effektiv til at bekæmpe et hævet ansigt. Rullen hjælper blidt affaldsstoffer og toksiner i retning af lymferne, så de kan udskilles fra kroppen. Huden vil opleves opstrammet og mere frisk.

Døjer du med spændingshovedpine har ansigtsrullens glatte sten ligeledes en gavnlig effekt, da den beroliger nervesystemet og løsner spændinger.

 

Anvendelse

Kan bruges hver dag. Ansigtsmassage med en roller giver glød, samtidig kan den bruges sammen med dine plejeprodukter, da den er god til at arbejde dine produkter ind i huden.

Brug den gerne både morgen og aften på et afrenset ansigt. Bruges gerne ovenpå en serum eller ansigtsolie, så det absorberes bedre. 

Rul ansigtet i ca. 5-10 min. Det skal være uden tryk. Den passer til alle hudtyper – styrker hudens dit cellevæv og på sigt vil du kunne mærke en opstrammende effekt.

Opbevar gerne din roller i køleskabet. Når den er kølig, vil du få gavn af den kølende effekt, der hjælper på hævelser.


Køb din Faceroller her

Faceroller