Face Sculpting – ny hudplejerutine

Face Sculpting - ny hudplejerutine

Face Sculpting – ny hudplejerutine – Måske du har hørt om face sculpting?  Det er nemlig begyndt at blive en udbredt teknik.

Du kan altså helt naturligt bidrage dit ansigt med en anti-aging – hudplejerutine. Dit ansigt har nemlig 43 muskler – vi bruger dem ret tit, men det har desværre også  en tendens til at sætte sig som rynker og linjer med alderen.  Så læs med her.  

Face Sculpting - ny hudplejerutine

Hvorfor vælge face sculpting?

Face sculpting –  er også kendt som en massageteknik, man anvender, når man vil stimulere huden. Metoden er med til både at udstrække  og afslappe musklerne i  ansigtet. Man anvender børstende og masserende bevægelser rundt på huden, hvilket stimulerer blodets flow, cirkulation og dermed  afspændes de linjer, der kan  sætte sig som rynker. 

Dernæst  anvendes en  buccal massage. Det vil sige at du på en måde masserer ansigtet indefra –  du stikker fingrene i munden. Samtidig med en løbende indsats på ydersiden. En sådan teknik er især effektiv for ansigtstrækkene og linjerne omkring munden.

Face sculpting er et godt alternativ til dig, der ikke er den store tilhænger af  indsprøjtninger eller brugen af  Botox.  Idet denne massage-metode har vist at have anti-aging effekt. En grundig hudplejerutine med  massage og strækning af musklerne i ansigtet er med til at udsætte formningen af rynker og linjer i ansigtet og omkring munden. 

Desuden så har Face sculpting  bare også en skøn og afslappende effekt – og din hud vil fremstå med mere glow.