Collagen – Holistisk skønhed

Collagenpulver – plej din hud indefra

Plej din hud indefra og opnå en glattere og mere ungdommelig hud med collagenpulver.
Kollagen er et vigtigt protein for kroppen, da det er en uundværlig byggesten til dine knogler. Kollagen dannes dog også i hudcellerne og sørger blandt andet for, at kollagenet i bindevævet bibeholder hudens elasticitet.

Fordele ved at tage kollagen dagligt

Der er flere grunde til, at kollagen er blevet så populært på det seneste. Det er altså helt  normalt, at vores kollagen-niveauer reduceres med tiden. Det kan medføre til, at vi blandt andet får  problemer med vores  knogler, vi får  rynker og knirkende led.

Der kan være flere forskellige fordele ved at tilføre lidt ekstra collagen til kroppen gennem daglige kosttilskud. Collagen kan være med til at øge hudens elasticitet – og give den ungdommelig fylde – samt  reducere dybden af rynker –  så vores aldringstegn bliver mindsket.

Hvis du lider af akne eller lignende hud-problemer, bør du inkludere kollagen og kollagenrige fødevarer i din daglige kost.

Collagen – pulver kan  hjælpe med at helbrede og skabe nye celler uden at skade hudvævet.

C-vitamin er et vitamin, der kan bidrage til dannelsen af collagen i kroppen, som har betydning for normalt fungerende hud. Derfor er det utrolig vigtig for produktionen af collagen, at din krop får tilført nok C-vitamin.

Kollagen er altså en essential byggesten for vores kroppe – men specielt for vores hår, led, knogler, hud og muskler.
Til trods for, at kollagen domineres af proteinerne, så har din krop også brug for C vitaminer i forbindelse med produktionen og opbygningen af det.

Kollagen hjælper til at

  • Din hud forbliver smuk og strammet op.  
  • Dine led bliver hjulpet til at forblive smidige og fleksible. 
  • Mindsker ar, da kollagen hjælper dig med dannelsen af nye celler til din hud. Derfor heler du bedre. 
  • Holder dine blodventiler og lymfekar smidige, og derved reducerer risikoen for lavt blodtryk.
  • Hjælper dit syn til at blive bedre, da hornhinden bliver stærkere.