Anti-aging hudplejeprodukter?

Hvornår skal jeg starte på anti-aging hudplejeprodukter?

Anti-aging hudplejeprodukter? Er du måske også  i tvivl om, hvornår man skal begynde at bruge anti-aging-produkter? Læs med her og få svare, samt lær om, hvilke andre ting du kan gøre for at holde de fine linjer lidt på afstand.

25 – 35 år

Anti-aging hudplejeprodukter – For at modvirke aldringstegn er tid vigtig. Hellere starte med en effektiv anti-age-pleje allerede i dag.
Du bør altså allerede begynde i teenagealderen med anti-aging og anti-oxidanter. Det hele ligger egentlig i navnet. “Anti”. Altså modvirke. For at modvirke noget – så skal man starte tidligere  – for så er der nu engang større chance for at man kan holde det lidt på afstand. Så kom endelig i gang med at bruge anti-aging produkter!

Gode fødevarer Anti-aging

En række fødevarer kan være med til at mindske de fine linjer. Kosten spiller også en stor del af anti-aging og bekæmpelse af rynker.

Fisk – og særligt fede fisk, er rige på omega-3-fedtsyrer, og disse fedtsyrer er rigtig gode for din krop samt din hud. Husk også gerne at få spist en masse grøntsager – de grove af slagsen er rige på vitaminer og kostfibre, hvilket din krop og hud vil elske. Derudover indeholder langt de fleste grove grøntsager en del anti-oxidanter.

Urter og bær – spis gerne bær, hvis du ønsker en flot og smuk hud, da bær indeholder en masse antiinflammatoriske stoffer, som kan slå betændelse ned.